![]() |
| Zarejestruj się | Portal | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Ostrzeżenia: 0/5
|
temat: Artur Lesicki - Rzemiosło i Sztuka 2: Szkoła gry na gitarze // Artur Lesicki - Rzemiosło i Sztuka 2 Dwie Płyty!!! NEW
![]() Szkoła gry na gitarze DVDx2 Artur Lesicki „Rzemiosło i sztuka” - szkoła gitarowa Artura Lesickiego zawiera dwie płyty DVD. Ponad dwugodzinny materiał porusza zagadnienia zarówno podstawowe jak i przeznaczone dla bardziej zaawansowanych gitarzystów. Podstawy techniki, pentatonika, pełne omówienie skal modalnych, gra akordowa oraz budowa formy w improwizacji – znajomość tych zagadnień niezbędna jest każdemu profesjonalnemu gitarzyście, niezależnie od tego jaki gatunek muzyczny chce grać. Taka właśnie jest zawartość mojej szkoły, uzupełniona nutami, tabulaturami oraz podkładami do samodzielnego ćwiczenia. Wszystko to w nowoczesnej, interaktywnej formie, jaką daje zastosowanie formatu DVD. 10% Danych Naprawczych!! 38 partów po 100mb w pierwszej plycie 44 party po 110mb w drugiej płycie Moje linki- Mój upload Jakby linki wygasły to zreuploaduje jakby ktoś chciał reupa pisać na gg 9574561 DVD 1 Kod:
Zawartosc widoczna tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow. Aby sie zarejestrowac kliknij tutaj. DVD 2 Kod:
Zawartosc widoczna tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow. Aby sie zarejestrowac kliknij tutaj. 10% Danych Naprawczych!! 38 partów po 100mb w pierwszej plycie 44 party po 110mb w drugiej płycie Moje linki- Mój upload Jakby linki wygasły to zreuploaduje jakby ktoś chciał reupa pisać na gg 9574561 |
|
|
|
| Linki Sponsorowane EliteWarez |
|
bonusu startowego o wysokości 100PLN u najpopularniejszego bukmachera internetowego na świecie Bwin |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|